Putere Pe Tocuri Grounding – transformări personale și profesionale

Putere Pe Tocuri Grounding – transformări personale și profesionale

Pe 8 martie 2022, în jur de ora 22, am finalizat cursul Putere Pe Tocuri Grounding by Monica Ion – Brain Remodeling Expert început pe 11 ianuarie 2022. Au fost 9 săptămâni în care am lucrat între 2 și 9 ore zilnic, individual și alături de partenera de curs. Am transformat povești vechi, am închis bucle ce nici nu credeam că mai sunt deschise și am ajuns mai aproape de mine și de varianta mea autentică.

Pe lângă transformările personale, pe care oamenii apropiați mie le-au văzut de la o săptămână la alta și mi le-au spus, sunt și transformări profesionale ce se oglindesc atât în viziunea diferită pe care o abordez când vine vorba de grafica web, cât și în site-urile pe care le-am conturat în ultimele 9 săptămâni.

Întotdeauna am fost de părere că oferim celor din jur, inclusiv prin munca noastră, ceea ce suntem.

Pe măsură ce ne îmbrățișăm propriul EU cu lumina și întunericul din el și înțelegem că suntem într-un echilibru perfect, cu atât și ceea ce facem pentru oamenii care ne aleg ca profesioniști și nu numai atinge un nou nivel – pentru că firma noastră crește până la nivelul la care am crescut noi.

Pentru mine, astăzi, 8 martie 2022, pe lângă finalizarea acestui curs, cel mai frumos cadou a fost să-mi ofer timp mie. ♾✨

Timp pentru care am avut curajul să cer oamenilor cu care aveam programate diverse personale sau profesionale să le mutăm pentru alte zile – lucru pe care, recunosc, e prima dată când îl fac fără să mă simt vinovată, fără să lucrez în avans pentru câteva ore libere, fără să mă mustre conștiința că într-un final m-am pus pe mine pe primul loc, acel loc în care era cazul să mă aflu de mult timp.

Mi-au trebuit aproape 32 de ani ca să ajung să fac asta, cu sufletul și nu doar cu mintea, însă sunt recunoscătoare pentru acești ani, pentru toate alegerile din trecut și pentru toate momentele ce m-au condus spre femeia de astăzi.

În mod normal, nu aș mai fi scris despre lucruri atât de personale pe un blog profesional, însă, din tot procesul, cea mai mare provocare a mea, a fost să îmi las colegii din echipa Inspired Life să mă vadă, așa cum sunt, inclusiv plângând pentru că au fost și astfel de momente.

Să transform convingerea că al meu client (în acest proces Monica Ion și echipa Inspired Life) trebuie să mă vadă doar cu plusuri și că orice minus al meu ar duce la încetarea colaborării, a fost eliberator pentru mine din toate punctele de vedere.

Acesta este și motivul pentru care există acest articol și motivul pentru care voi relua să scriu despre mine, dincolo de roluri. Consider că un profesionist care are curajul de a vorbi despre transformările personale public este dovada clară că poate face față oricărei provocări. Cel mai greu este să lucrezi tu cu tine, și cine a făcut asta cel puțin o dată, o să rezoneze cu aceste rânduri și chiar o să colaboreze cu mine.

Prin 2020 am șters multe, am făcut curățenie pe blog, tocmai plecând de la aceste convingeri. Azi, mai mult ca oricând, știu că voi găsi forma pentru a scrie atât despre transformările profesionale, cât și despre cele personale, pentru că acestea mă definesc și mă reprezintă pe mine ca OM și mai apoi ca rol.

Cu recunoștință în suflet, mulțumesc Monica Ion și mulțumesc echipei Inspired Life!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top