Resurse gratuite

A avea un site este simplu și ușor

Am creat un material gratuit pentru tine

Știu că te poți simți confuz și uneori chiar ai senzația că tot procesul de a avea un site e ceva complicat și greoi, un fel de bau-bau. Din acest motiv, am creat pentru tine, un material gratuit care să îți transforme percepția de greu în ușor și să-ți aducă acea claritate de care ai nevoie. 

Cele 7 motive pentru care site-ul tău nu vinde

Site-ul tău e precum o floare ce are nevoie de soare și apă pentru a crește. 95% dintre cei care își fac un website îl ignoră după lansare și asta atrage „ofilirea lui”.  Vrei să fii în acel procent de 5% și site-ul tău să crească și după lansare?  Dacă ai răspuns cu „DA”, descarcă e-book-ul în care îți explic de ce nu vinde site-ul tău și cum poți acționa pentru a transforma asta.

Tot pentru tine și din dorința de a oferi din cunoașterea la care am acces am creat și podcastul Click&Connect. Te invit să descoperi primele episoade și mai apoi să vii alături de mine într-o călătorie ce te ghidează să ai un site autentic, aliniat cu tine, ce se conectează ușor cu audiența. 

cine sunt?

Povestea mea

Hey, te salut!

Sunt Bianca și viața mea a început în orașul Roman, din județul Neamț, locul în care la 7 ani îmi descopeream misiunea – programarea. Din acel moment, am ales să o împlinesc în fiecare zi prin studiu și practică pentru a îmi împlini misiunea de a crea 10 000 de site-uri autentice.

Din 2009, încă din primul an de facultate, m-am dedicat realizării de site-uri de prezentare și magazine online, cu scopul și viziunea de a susține profesioniști și antreprenori să se promoveze cu iubire și entuziasm pentru a ajunge la clienții potriviți lor.

Știu că în lumea ta digitală pot crea doar ceea ce ești TU cu adevărat, motiv pentru care sunt atentă la valorile tale și vin cu o abordare unică în Europa, în domeniu IT, din perspectivă de coach ce aplică Legile Universale, pentru a obține rezultate aliniate cu tine și un site ce te oglindește în mod autentic.

bianca ionel web developer site prezentare website iasi bucuresti cluj
Scroll to Top