Curs online

10 indicatori de performanță pe care să-i setezi pentru site-ul tău încât să susții creșterea afacerii tale în online

Învață cum să îți setezi obiective strategice pentru site-ul tău ca să eficientizezi bugetul și strategia de marketing online, dar și offline

bianca ionel site de prezentare magazin online autentic

Obține claritate pentru a merge în direcția potrivită ție și pentru a ajusta ceea ce nu funcționează așa cum îți dorești la tine pe site.

În cei 18 ani de expertiză ca programator și creator de site-uri cel mai des aud „De ce să-mi fac un site, că oricum stă acolo după lansare și nu se mai întâmplă nimic?” 

Și de fiecare dată simt să spun „Hei, stai un pic, site-ul e cel mai bun prieten al tău, mai ales după lansare dacă știi ce să-i ceri și automat ce să urmărești legat de el!” 

Și atunci încep să povestesc acțiunile pe care le fac eu legate de site și cum mă susțin ele. 

Vrei să descoperi și tu? Hai să-ți spun! 

La fiecare început de lună subiectul central sunt obiectivele, nu-i așa? Azi vreau să vorbim despre obiectivele legate de site-ul tău. Nu, nu, nu lăsa durerea de cap să se instaleze și nici nu da ochii peste cap. Nu-i complicat!

Hai să-ți spun ce funcționează la mine.

La început de an îmi setez 10 lucruri pe care să le urmăresc lunar, toate venind ca informație din site și din Google Analytics. Ai mai auzit de el, mai ales la mine dacă mă urmărești în online. Nu-i un demon malefic al online-ului, ci un prieten foarte bun.

De la acest prieten eu aflu care-s cele mai populare articole de blog de pe site și în funcție de ele, îmi fac planul editorial. Cum sună asta pentru tine? 

Cum ar fi nu îți mai storci creierii legat de „ce să scriu pe blog, mama lui de blog, că n-am chef și mă presează” și să ai claritate la un click distanță? Și acea claritate să fie dată de cei care îți accesează site-ul, îți citesc articolele și vor mai mult conținut pe o anumită direcție.

Tot Google Analytics îmi arată și dacă brandul meu personal a crescut în căutări organice, și în accesări directe.  Ce sunt alea? De câte ori mi-a căutat numele cineva pe Google, dar și de câte ori mi-a accesat cineva site-ul pentru că îl știa deja.

Și lista nu se oprește aici, pentru că urmăresc 10 lucruri și ambalat frumos acestora le spun indicatori de performanță sau KPIs. Sună corporatist, sună a ședință trimestrială, însă crede-mă, nu e așa de greu precum pare și nici imposibil.

A clean, contemporary workspace featuring a desktop with analytics on the screen and plants for a fresh look.
electronics, mobile phone, screen, smartphone, google, search engine, mobile, website, internet, analytics, google, google, google, google, google, search engine, website, website, website

KPI-urile (Key Performance Indicators) sunt metrici care măsoară performanța site-ului și impactul său asupra obiectivelor tale.

Acești 10 indicatori de performanță (KPIs) sunt precum 10 steluțe polare care îți arată direcția site-ului tău și, în funcție de ele, setezi obiective de marketing, de conținut și inclusiv legate de campaniile plătite sau neplătite din social media.

În orice moment al zilei poți să te uiți pe cifre și să vezi câți vizitatori ai din Facebook și Instagram la tine pe site.

Astfel ai un feedback legat de cum funcționează tot ceea ce faci în online.

Indicatorii de performanță îi folosesc de ani buni și îmi ușurează strategia digitală și datorită lor am claritate legat de ce funcționează și mai ales despre ceea ce nu funcționează. 

Am creat acest curs pentru tine dacă…

girl, woman, office, work, coffee, laptop, computer, business, busy, windows, office, office, office, office, office, work, business
A woman writes in a notebook at a café table with a coffee and smartphone nearby.

Și dacă…

E timpul să ai controlul asupra site-ului tău

Transformă-l într-un aliat al afacerii tale

Te învăț tot ce am acumulat în 18 ani de expertiză și folosesc inclusiv eu în afacerea mea

Sunt Bianca și am început să programez la 7 ani. De-a lungul timpului, am învățat că un site de succes nu se bazează doar pe codul scris, pe platforma folosită sau pe design, ci pe o strategie clară, măsurabilă și orientată spre rezultate.

Din 2009, am fost martoră la evoluția mediului digital, iar experiența mea s-a extins de la simpla dezvoltare de site-uri la înțelegerea profundă a ceea ce face un site să performeze și mai ales să vândă. Am învățat să privesc dincolo de interfață și să mă concentrez pe date: numerele care spun adevărata poveste a unui business online.

Știu exact ce așteptări are fiecare profesionist de la site-ul său și cum să transformi acele așteptări în strategii care funcționează. În plus, am testat și perfecționat metode care îți arată nu doar „ce” să urmărești, dar și „cum” să folosești aceste informații pentru a-ți atinge obiectivele.

Cursul pe care l-am creat nu este doar un tutorial tehnic,
ci o hartă clară pentru a-ți înțelege și crește impactul site-ului

cu pași măsurabili care te vor ajuta să iei decizii mai bune, mai rapide și mai strategice.

Dacă vrei să îți transformi site-ul într-un adevărat aliat pentru afacerea ta, hai să construim împreună o fundație solidă bazată pe 10 indicatori de performanță și obiective care te vor diferenția în online și care te vor susține în a ajunge la cât mai mulți clienți… plătitori. 

Povestea Ioanei
Hai să-ți spun povestea unei cliente care investea peste 5000 lei în Facebook lunar și pe site avea 50 de vizitatori din care zero conversii.

Când am început colaborarea cu Ioana ea avea deja un site, și pe social media lucrurile păreau să strălucească, multe like-uri, multe comentarii la postări, era chemată la televiziuni și brandul său era într-o ascensiune continuă. 

Când am stat de vorbă cu ea, mi-a spus foarte supărată „Bianca, trebuie să facem ceva cu site-ul pentru că nu am clienți. Uite ce frumos merg lucrurile pe Facebook, însă site-ul sigur e defect pentru că nu cumpără nimeni de pe el. Am o comandă la 2-3 luni deși eu fac atâtea. Ajută-mă!

Îți mărturisesc, nu era prima dată când auzeam o astfel de situație și prima mea întrebare a fost 

Câți utilizatori ajung pe site-ul tău lunar?” 

 

S-a lăsat tăcerea pentru că nimeni nu urmărea asta, și mai mult de atât pe site nu era instalat nici un instrument prin care să poți urmări cifre legate de numărul de vizite, de paginile accesate, de produsele cele mai vizitate, de timpul petrecut pe site de către un vizitator.

Nu poți crește ceea ce nu măsori și nu poți lua decizii strategice dacă nu ai o viziune de ansamblu asupra site-ului tău.

Ce a urmat?

După 6 luni de monitorizat acțiunile din exterior (târguri, apariții TV, podcasturi, postări zilnice pe social media) și rezultatul lor în site concluzia a fost că strategia de marketing folosită nu o susține să aducă posibilii clienți pe site, acolo unde ea își dorea cel mai mult. 

Erau creșteri mici, până în 6% însă acele creșteri nu aduceau vânzări. 

laptop, wordpress, wordpress design, smartphone, work station, notebook, coffee, computer, website, mobile, business, phone, brown business, brown computer, brown coffee, brown laptop, brown work, brown phone, brown mobile, brown website, brown design, brown company, brown smartphone, brown telephone, laptop, wordpress, website, website, website, website, website

Unde a greșit Ioana?

Nu a greșit… 

Pentru că la fel ca tine, nu a știut că e nevoie să urmărească o serie de indicatori și să-i coreleze cu restul acțiunilor de marketing. 

Ani de zile și eu am fost tot ca Ioana, mai ales în perioada în care eram blogger și scriam zilnic conținut, îl promovăm în câte 30 de grupuri pe social media, aveam like-uri la acele postări însă vizitele pe site erau nesemnificative. 

Am fost acolo, și se simte ca un duș cu apă rece momentul în care știi cât muncești să îți faci brandul cunoscut și constați că rezultatele nu-s deloc ceva dorite… nu-s nici măcar la jumătate. 

Însă, poți schimba asta! 

Overhead view of a stressed woman working at a desk with a laptop, phone, and notebooks.
Din această dorință de a orienta energia spre ceea ce crește și funcționează am creat acest curs în care te învăț pas cu pas cum să îți setezi acei indicatori prin care poți urmări rezultatele și mai ales poți acționa strategic.

Pe termen lung o să ajungi să economisești nu doar bani investiți în campanii pe social media, ci și alți bani alocați pe diverse acțiuni de marketing

Poate mergi la conferințe de business, la întâlniri cu antreprenori, plătești taxe să fii în anumite grupuri în care te poți promova și vrei să știi la final de lună câți oameni au ajuns pe site-ul tău pentru că tu ai participat acolo

Merită sau nu?

Cursul e simplu, chiar foarte simplu.

E structurat pe capitole, cu video și tutoriale scurte și clare încât să înveți în 3 zile tot ce ai nevoie ca să știi ce să ceri de la site-ul tău și mai ales să știi în ce direcție să acționezi

Îți repet, nu poți crește ceea ce nu măsori

Nu poți să-ți stabilești obiectiv de creștere cu 25% a numărului de vizitatori pe site dacă în acest moment nu știi câți oameni ajung în căsuța ta digitală, de unde vin și mai ales cât stau și ce pagini vizitează. 

Cursul îți aduce...

CURSUL
10 indicatori de performanță de urmărit pe site

pentru a obține rezultatele mult visate în creșterea afacerii tale îți aduce

VIDEO SCURTE, UȘOR DE URMĂRIT
ACCES PE VIAȚĂ
ACCESIBILITATE 24/24
ABORDARE ORIENTATĂ PE REZULTAT
MATERIALE SCRISE
BONUSURI ÎN VALOARE DE 500 €

ȘI CONȚINE

Modulul 1

Despre indicatori de performanță, ce sunt și cum te pot susține în creșterea afacerii tale

Modulul 2

Cei 10 indicatori de performanță explicați detaliat alături de tutorial video de identificare a lor în Google Analytics 4

Modulul 3

Cum setezi obiective strategice și măsurabile pentru afacerea ta bazat pe indicatori de performanță

Modulul 4

Indicatori de performanță din Google Search Console și cum te susțin ei în creșterea brandului personal

ȘI CELE 3 BONUSURI ÎN VALOARE DE 500 €

bonus 1 - template excel bianca ionel curs 10 kpis website

Îți pun la dispoziție formatul pe care eu lucrez de peste 7 ani în setarea obiectivelor legate de site și urmărirea celor 10 indicatori de performanță și suport video prin care îți arăt pas cu pas cum să-l folosești și să îți setezi obiective. 

Valoare 300 € + TVA
bonus 2 tutorial configurare google analytics bianca ionel curs 10 kpis website

Primești un material video, la care ai acces pe viață, ușor de urmărit prin care să te asiguri că îți creezi cont de Google Analytics 4 și îl setezi corect încât să te susțină în a culege datele necesare legate de cei 10 indicatori de performanță.

Valoare 100 € + TVA
bonus 3 tutorial configurare google search console bianca ionel curs 10 kpis website

Ai acces la tutorial video, pe viață, ușor de urmărit prin care să te asiguri că îți creezi cont de Google Search Console care te susține și la indexarea site-ului tău în Google pe lângă urmărire indicatori de performanță.

Valoare 100 € + TVA
Primești bonusuri
în valoare de 500€
și pe lângă asta,
valoarea cursului depășește
1000 €

(dacă ai învăța individual despre fiecare dintre cei 10 indicatori de performanță ai plăti ~100 euro/indicator predat)

însă INVESTIȚIA ta în tine
și site-ul tău este doar de
77 €

Un demo de lecție din curs

Clienți care au aplicat deja cursul în afacerea lor

curs 10 kpis bianca ionel testimonial 3
curs 10 kpis bianca ionel testimonial 2
curs 10 kpis bianca ionel testimonial 1
curs 10 kpis bianca ionel testimonial 5
curs 10 kpis bianca ionel testimonial 4

Într-o mare de tutoriale gratuite, de ce să plătești pentru acesta?

Pentru că..

Acest curs NU este pentru tine dacă…

  • Ai un magazin online și acest curs nu cuprinde toți indicatorii necesari pentru tipul acesta de afacere, ci e destinat exclusiv celor cu site-uri de prezentare și blog-uri
  • Nu vezi valoarea în a-ți analiza datele și preferi să iei decizii bazate pe instinct, nu pe rezultate măsurabile.
  • Crezi că afacerea ta poate crește fără un website optimizat sau că site-ul este doar „de formă”, nu o unealtă esențială.
  • Îți place să experimentezi fără ghidaj clar și să descoperi soluțiile pe cont propriu, chiar dacă asta îți consumă timp și resurse.
  • Nu ai timpul sau energia să implementezi schimbările necesare pentru a optimiza performanța site-ului și implicit a afacerii tale.
  • Consideri că succesul online nu depinde de detalii precum conversiile, timpul petrecut pe pagină sau numărul de vizitatori unici.
  • Ai un stil de învățare exclusiv textual, iar modulele video sau explicarea vizuală nu îți sunt confortabile.
  • Nu ești interesat de creștere pe termen lung și preferi să te concentrezi doar pe rezultate imediate.
  • Nu vezi site-ul tău ca o investiție în imagine și performanță, ci doar ca un simplu canal de prezență online.
Illuminated lightbox with a motivational quote beside a laptop, promoting productivity.
Daca ești soloprenor sau expert în domeniul tău

și urmezi acest curs, uite ce obții pe lângă tot ce ți-am spus până acum

O busolă personală

Indicatorii de performanță te susțin să elimini îndoielile și confuzia, oferindu-ți claritate într-o lume plină de incertitudini. Devii propriul tău ghid în călătoria antreprenorială.

Valorizarea fiecărei ore investite

Ca soloprenor, timpul este cea mai valoroasă resursă. Indicatorii de performanță te susțin să identifici ce merită efortul, astfel încât fiecare oră de muncă să conteze cu adevărat.

Evadezi din capcana „totul depinde de mine”

Cu date clare, îți poți concentra energia acolo unde impactul este cel mai mare, fără a te simți copleșeală sau confuzie legată de direcția afacerii tale.

Răspunsuri concrete în loc de presupuneri

Indicatorii de performanță îți oferă siguranța că iei decizii corecte, bazate pe date reale, nu pe incertitudini sau emoții.

Pace interioară

Atunci când îți măsori progresul, simți că ești pe drumul cel bun, indiferent de provocările zilnice. Acest sentiment reduce stresul și îți crește încrederea în tine.

Conexiune profundă cu misiunea ta

Indicatorii de performanță îți reamintesc constant despre „de ce-ul” afacerii tale, astfel încât fiecare acțiune să fie aliniată cu el.

Motivație în fața obstacolelor

Vizualizarea progresului prin indicatori de performanță te susține să vezi, lunar, că eforturile tale au impact, chiar și atunci când rezultatele mari par încă departe.

Stăpânirea completă a direcției tale

Indicatorii de performanță îți dau sentimentul de control asupra afacerii tale, transformând-o într-un instrument care lucrează pentru tine.

Un partener tăcut care nu te lasă singur

Chiar dacă lucrezi singur, indicatorii de performanță sunt ca un partener care îți șoptește unde să ajustezi, ce să îmbunătățești și unde să insiști.

Libertatea la creativitate

Cu indicatori de performanță bine setați, elimini risipa de timp și energie, ceea ce îți lasă spațiu pentru a crea, inova și acționa mai mult pentru tine și afacerea ta.

Certitudinea că faci DOAR ceea ce contează

Te eliberează de activități care îți consumă energia fără să aducă rezultate, oferindu-ți siguranța că te îndrepți spre succes.

Răspunsuri la

Întrebări frecvente

Plata se face doar online, cu cardul, în lei și se emite inclusiv factură, atât pe persoană fizică dar și pe persoană juridică acolo unde sunt completate astfel de date. 

Accesul este instant, imediat după procesarea plății, pe adresa ta de email. 

Prezentarea e în format pdf și are 26 de pagini ce cuprind materialul după care am construit și eu tutorialul video, alături de link-uri utile pentru informații suplimentare. 

Povestea mea

Hey, te salut!

Sunt Bianca și viața mea a început în orașul Roman, din județul Neamț, locul în care la 7 ani îmi descopeream misiunea – programarea. Din acel moment, am ales să o împlinesc în fiecare zi prin studiu și practică pentru a îmi împlini misiunea de a crea 10 000 de site-uri autentice.

Din 2009, încă din primul an de facultate, m-am dedicat realizării de site-uri de prezentare și magazine online, cu scopul și viziunea de a susține profesioniști și antreprenori să se promoveze cu iubire și entuziasm pentru a ajunge la clienții potriviți lor.

Știu că în lumea ta digitală pot crea doar ceea ce ești TU cu adevărat, motiv pentru care sunt atentă la valorile tale și vin cu o abordare unică în Europa, în domeniu IT, din perspectivă de coach ce aplică Legile Universale, pentru a obține rezultate aliniate cu tine și un site ce te oglindește în mod autentic.

ore de programare
0
site-uri create
0
nișe deservite
0
ani expertiză
0

Ce spun clienții mei

Colaborarea cu Bianca este o experienta minunata! Este cel mai bun profesionist pe care il cunosc, atat in partea de tehnic (site-ul meu este perfect functional, cu toate update-urile la zi) dar si in partea de grafica, creativitatea ei fiind una nemarginita! O recomand din suflet si cu siguranta nu as alege pe altcineva pentru serviciile de care am nevoie. Nota 10! 🤗❤
Diana Pîrje
Psiholog Clinician
Sunt recunoascătoare pentru colaboarea cu Bianca și o recomand cu mare drag și încredere oricui dorește să își creeze un site, să modifice sau actualizeze unul existent. Bianca simte dorințele și gusturile oamenilor și creează într-un timp scurt "vise la cheie". Mulțumesc pentru creativitate, profesionalism și susținere!
Aura Tudor
Profesor, Educator, Director
O recomand din tot sufletul pe Bianca pentru profesionalismul și pasiunea cu care își face treaba.

Mi-a creat un site frumos care mă reprezintă perfect!
Mersi pentru tot, Bianca!🤗🤗🤗
Cristiana Bacalu
Psiholog, Psihoterapeut, Supervizor
Bianca face, cu adevarat, "Magie Digitala" ✨
Sunt recunoscatoare ca proiectul meu www.agora-mogosoaia.ro a ajuns pe mana ei. Arata minunat totul si cu siguranta voi mai colabora cu ea pe viitor!
Mihaela Stegerean
Manager
E o placere sa lucrez cu Bianca. Are mereu solutii la indemana si este foarte prompta in ceea ce face. Cel mai mult apreciez in colaborarea cu ea faptul ca simt ca am un partener, ca este proactiva si imi ofera informatii utile pentru afacerea mea.
Roxana Ichim
CEO - Habit design
E momentul să îți duci site-ul la următorul nivel

Transformă-l în prietenul tău și al afacerii tale

Scroll to Top