Testimoniale

Sunt recunoscătoare pentru toți cei care au ales să colaboreze cu mine și să împărtășească despre această experiență pe Facebook, pe Google și chiar în materiale video. 

Colaborarea cu Bianca este o experienta minunata! Este cel mai bun profesionist pe care il cunosc, atat in partea de tehnic (site-ul meu este perfect functional, cu toate update-urile la zi) dar si in partea de grafica, creativitatea ei fiind una nemarginita! O recomand din suflet si cu siguranta nu as alege pe altcineva pentru serviciile de care am nevoie. Nota 10! 🤗❤
Diana Pîrje
Psiholog Clinician
Sunt recunoascătoare pentru colaboarea cu Bianca și o recomand cu mare drag și încredere oricui dorește să își creeze un site, să modifice sau actualizeze unul existent. Bianca simte dorințele și gusturile oamenilor și creează într-un timp scurt "vise la cheie". Mulțumesc pentru creativitate, profesionalism și susținere!
Aura Tudor
Profesor, Educator, Director
O recomand din tot sufletul pe Bianca pentru profesionalismul și pasiunea cu care își face treaba.

Mi-a creat un site frumos care mă reprezintă perfect!
Mersi pentru tot, Bianca!🤗🤗🤗
Cristiana Bacalu
Psiholog, Psihoterapeut, Supervizor
Bianca face, cu adevarat, "Magie Digitala" ✨
Sunt recunoscatoare ca proiectul meu www.agora-mogosoaia.ro a ajuns pe mana ei. Arata minunat totul si cu siguranta voi mai colabora cu ea pe viitor!
Mihaela Stegerean
Manager
E o placere sa lucrez cu Bianca. Are mereu solutii la indemana si este foarte prompta in ceea ce face. Cel mai mult apreciez in colaborarea cu ea faptul ca simt ca am un partener, ca este proactiva si imi ofera informatii utile pentru afacerea mea.
Roxana Ichim
CEO - Habit design
O recomand cu drag pe Bianca pentru disponibilitate, informatiile clare si usor de implementat si pentru creativitate. M-a ajutat sa-mi compun o strategie si am evitat sa mai bantui in marea de necunoscut a online-ului
Delia Șimon
Fotograf
Mulțumesc Bianca pentru pentru seriozitatea și profesionalismul de care dai dovada - caracteristici vitale pentru un business în zilele noastre!
Răzvan Oprea
Manager
⭐ O recomand cu drag pe Bianca Ionel! Deși i-am dat doar câteva indicații cu privire la ce îmi doresc, ea a creat un site absolut minunat, funcțional și intuitiv. Mulțumesc, Bianca Ionel! La cât mai multe proiecte în noul an îți doresc! Cu siguranță când voi avea nevoie tot cu tine vreau să colaborez! ⭐🤗🥳⭐
Lorena Țăruș
Content Writer
De unde să încep...🤔...Bianca Ionel mi-a făcut site-ul exact așa cum mi l-am dorit?! prea puțin spus! Adică a avut răbdarea să mă asculte și să înțeleagă ceea ce vreau, să mă ajute să caut soluții, să facă să pară ușoară până și partea tehnică pentru o persoană care nu e prietenă cu tehnica, și să facă toate lucrurile astea în timpul pe care eu i l-am cerut. O recomand pentru profesionalism, pentru eficiență și pentru că, pe lângă expertul din ea, Bianca este OM! Cald, înțelegător și dornic să ajute! Mulțumesc, Lady!🙏
Alina Burla
CEO - Suri Yoga
l working with Bianca since a very long time ago, her skills in IT are very larg, her knowledge are very great ! ! ! l am prood to work with you on defferents projects. Thanks a lot for your work.
Hervé Fourcroy
CEO - mon-bijou.com
O recomand cu mare drag pe Bianca Ionel, mi-a facut site-ul ioanachiriac.com, m-a ajutat cu implementarea diferitelor functii, a fost punctuala, o adevarata profesionista, imi place foarte mult cum a iesit. 🥰 A predat rapid si la timp de fiecare data, orice o rugam sa scoata sau sa adauge, m-a ajutat cu mare drag.😀 Foarte buna colaborare am avut.
Ioana Chiriac
Theta Healer
Mi-a placut eficienta cu care a facut lucrurile. A fost foarte usor sa colaborez cu ea si sunt convinsa ca si clientii mei ii vor aprecia munca la fel de mult ca mine. O recomand cu drag!
aNA MARIA TOader
Somelier
O recomand pe Bianca din toate punctele de vedere. Este un super OM. Pune suflet in proiecte, ajuta, are rabdare, prospetime si ghiceste ganduri:). Si poate cel mai important, stie foarte bine ce face. Sa ne fie cu noroc tuturor!
Raluca Rădulescu
Consultant în nutriție
Îi mulțumesc Biancăi pentru colaborarea noastră impecabilă, pentru susținere, ajutor și profesionalism. Am lucrat excelent împreună și sunt convinsă că este debutul unui parteneriat pe termen lung. Mulțumesc, Bianca! Te-am simțit ca fiind parte din echipa mea de încredere.
Bianca Zen
Business Consultant
Recomand cu foarte multa incredere serviciile Biancai! A reusit intr-un timp foarte scurt sa aduca site-ul brand-ului MariusCAD la un alt nivel, fiind acum un site modern, unde s-a integrat plata online, iar tot continutul este mult mai usor de accesat. Recomand cu caldura!
Marius Cad
Psiholog, Psihoterapeut, Supervizor
Bianca Ionel este o profesionista, imi plac mult articolele ei de pe blog, sunt foarte folositoare, se pricepe foarte bine la programare, m-a ajutat cu blogul meu. Un om de incredere. O recomand
Maria Alexandra Ioana
Blogger
Ador ce a făcut Bianca pentru mica mea afacere! Am luat o decizie excelentă să colaborăm și mă bucur că am beneficiat de expertiza ei și am făcut o schimbare majoră cu magazinul online de care mă ocup. Mulțumesc, Bianca!
Mirela Rancu-Patru
CEO LushiLush.com
Iti multumesc din suflet Roxana-Bianca Ionel, pentru munca depusa in crearea site-ului, pentru informatiile oferite, de seriozitatea si disponibilitatea ta atunci cand am avut nevoie de un sfat. Mi-a facut placere sa colaborez cu Bianca si cu siguranta vom mai colabora si pe viitor. O recomand cu mare drag.
Paul Liviu Lupu
CEO - Energic Band
Programează o ședință de 60 de minute de discovery call
Vrei un site de prezentare sau magazin online?

În această ședință setăm obiectivele tale pentru site, facem un plan de lucru și stabilim structura acestuia. La finalul ședinței, primești un workbook al site-ului și o ofertă de preț. 

Scroll to Top