Bianca Ionel – web developer

Pasiune, competență și împlinire
Hey, te salut, ✨
Sunt aici să creez un spațiu de creștere și să te susțin în a-ți accesa propriul cod sursă pentru a transforma liniile ineficiente în ancore eficiente spre rezultatul dorit de tine prin principii de coaching și aplicând Legile Universale.
bianca ionel legile universale coach
ore de coaching
+ 0
clienți susținuți
+ 0

ani de când aplic Legile Universale

+ 0
ghid în programe de grup
+ 0
În funcție de nevoile și obiectivele tale

Sunt aici să te susțin pentru

Deblocarea fricii de a te expune în online

Îți dorești să îți crești vizibilitatea și autoritatea în mediul online, dar te simți blocat/ă de teama de a fi judecat/ă, criticat/ă sau respins/ă, insuficient/ă de…?

Sunt aici să te susțin să îți dai permisiunea de a străluci în online. 

Deblocarea vânzărilor în business

Îți dorești să crești prețurile pentru serviciile sau produsele tale însă ți-e frică că vei pierde clienți și percepi că nu ești „suficient de… ”?

Sunt aici să creez procesul perfect pentru tine care te conduce spre prosperitatea pe care ți-o dorești și conștientizarea valorii tale personale. 

Atingerea echilibrului personal-profesional

Vei să îți îmbunătățești calitatea vieții, să îți gestionezi mai bine timpul și energia, și să îți găsești un echilibru între viața personală și cea profesională?  

Te ghidez să te eliberezi de convingerile care te blochează în a te prioritiza pe tine.

Coaching de echipă

Sunt trainer în cadrul programului Inspired Money Foundation by Inspired Life creat de Monica Ion dupa metodologia Brain Remodeling systems, ceea ce mă șlefuiește constant în rolul de coach de echipă

Coaching 1:1

Colaborez cu echipa Inspired Life unde ofer din expertiza mea din rol de coach, dar și webinar host (cu peste 50 de masterclass-uri susținute în ultimii 2 ani) pentru 5000+ femei. De asemenea, pentru echipa Reinventeză-te ofer expertiza mea de career coach.

Pasiune, competență și împlinire

Cum lucrez?

Este pentru TINE dacă:

Testimoniale

Ce spun cei care au lucrat cu mine?

irina c testimoniale coaching bianca ionel legile universale
florentina testimoniale coaching bianca ionel legile universale
alexandra n testimoniale coaching bianca ionel legile universale
calin testimoniale coaching bianca ionel legile universale
irina 41 ani testimoniale coaching bianca ionel legile universale
diana testimoniale coaching bianca ionel legile universale

Nu există greșeli în Univers

De ce să lucrezi cu mine?

33+ ani de viață rezumați în câteva rânduri…

Aproape 26 de ani am iubit povestea descoperirii misiunii mele personale – programarea – la 7 ani și am ascuns în această misiune durerea unui copil de 7 ani căruia îi era frică să se conecteze cu cei din jur și să se bucure de viață. 

Ce n-am spus nimănui, până când am creat această pagină, e că pasiunea mea pentru programare mi-a fost și cel mai eficient mecanism de apărare în fața unei copilării ce mulți ani am perceput-o ca fiind nedreaptă și plină de traume. 

Intuitiv, mi-am găsit soluțiile eficiente pentru mine și treptat ele au devenit ancore pentru a îmi clădi cariera profesională de IT-istă. IT-ul e un domeniu al oamenilor ce duc cu ei o frică de singurătate, o rană de abandon și percepția că se descurcă singuri, orice ar fi. Și nu doar IT-ul… însă informația aceasta am descoperit-o în decembrie 2023 în orele de practică pentru cursul acreditat de Career Coaching. 

În paralel cu liniile de cod și matematica din școala generală și liceu, iubeam să scriu și una dintre soluțiile ce azi a e recunoscută ca tehnică de procesare a emoțiilor era scrisul. Aveam un blog anonim și în fiecare seară îmi scriam acolo off-ul de elevă până eram secată de lacrimi. Apoi mă simțeam liberă să adorm și să încep o nouă zi. 

Tristețea și furia au fost sentimentele mele preferate ani la rând și am jonglat cu ele pentru a ieși din depresie, pentru face față unor momente grele și inclusiv pentru a evolua profesional. Furia, venită la pachet cu dorința de a demonstra mi-au servit până la burn-out și după el. De multe ori mi-am spus că „dacă n-aș fi fost furioasă aș fi ajuns o victimă care-și plânge de milă„. Și crede-mă că puteam accepta orice să aud… numai nu cuvântul „victimă”. 

Eu am vrut să fiu o eroină… fără să știu că și aceasta e o fațetă ale aceleiași monezi ce acoperă o stimă de sine scăzută, ce varia de multe ori și cu o încredere în sine, la fel de scăzută. 

Acestea două, mi-au dat bătăi de cap profesional și personal, încât am ajuns să: 

La care se adaugă și alte dureri prin care frustrarea și nemulțumirea mea creșteau de la o zi la alta:

Și lista poate continua… 

În primul an de facultate a început călătoria mea pe partea de dezvoltare personală, conștientă de faptul că ceva nu funcționează eficient în interiorul meu. Nu puteam numi acel ceva, dar am căutat să aflu ce e. 

Una dintre primele cărți citite a fost cea a lui Joe Dispenza, Antrenează-ți creierul și am descoperit încă din primele pagini cum toată starea mea de „nu sunt suficient de…” mă adâncea într-o insecuritate ce primea des eticheta de anxietate și mă ținea în gardă la fiecare pas făcut. 

La acel moment n-am înțeles informația, deși am subliniat-o în carte, la fel cum n-am înțeles multe elemente ce mă ghidau spre „rescrierea codului sursă”. 

Mi-am continuat povestea că „nu pot, nu mă descurc” și am apelat la:

Recunoștința am descoperit-o târziu… și câteva luni am practicat-o mecanic, până am integrat-o la nivel de suflet.

Într-un final am ajuns și la Legile Universale iar de acolo lucrurile au început să se transforme la alt nivel pentru mine. 

Ce mi-a plăcut la ele?

Faptul că mi-au oferit puterea de a îmi transforma propriile percepții și limitări, fără să depind pe termen lung de un mentor, coach sau orice altă figură externă. 

Și… 

Eficiența lor! Pe scurt, în cadrul programului Putere pe Tocuri – Inspired Life, am reușit în 15 de minute să echilibrez o traumă intrauterină. Nu credeam vreodată că e posibil asta și o duceam cu mine de vreo 2 ani… și ori de câte ori mergeam către ea să o eliberez, ajungeam la pat 1-2 zile. 

Pentru mine a fost mindf*ck să reușesc asta, în 15 minute, susțină de o parteneră de curs… 

Ghidată de aceste Legi Universale pe care le-am aplicat în lucru cu mine parcurgând programe precum Putere pe Tocuri, Inspired Money Foundation, Inspired Money for Women m-au susțin să transform relațiile cu cei din jurul meu și inclusiv relația cu mine. 

În 2020 am momente în care îmi uram mama pentru că… traume din copilărie și cu t mic dar și cu T mare.. N-aș fi crezut că din acel punct de jos, în care mă rușinam și mă învinovățeam de această ură pot ajunge la polul opus și să am relația aia faină și echilibrată mamă-fiica

Iar relația cu mama, e relația cu viața și nu îți voi ascunde că îmi uram și propria viață, eram nemulțumită de avea și ce eram, deși bifasem tot ce cerea societatea de la mine: carieră de succes, casă, familie, soț.

Relația cu masculinul? Eram într-un continuu război și o luptă de a demonstra că pot și sunt la fel ca el și poate chiar mai mult decât el. O luptă ce m-a epuizat, mi-a adus depresii și burnout-uri până când am ales să închei acea luptă și să văd suportul necondiționat.

Iar povestea mea poate fi cuprinsă în paginile unei cărți destul de groase…

bianca ionel coaching 1 la 1 legile universale inspired life

Am convingerea că un alt parcurs al vieții nu m-ar fi adus astăzi aici, în acest punct în care să-mi doresc să fiu ghid și să creez un spațiu de creștere pentru tine, dacă alegi să colaborezi cu mine, din acest rol, de coach… cu l-ar numi codurile CAEN din legislație. 

Am început formarea mea ca și coach, în noiembrie 2022.

În 2023 am absolvit Școala de Legi Universale by Monica Ion și de atunci drumul meu spre coaching prinde tot mai mult contur.

Sunt coach și trainer în cadrul echipei Inspired Life, iar săptămânal la numărul de ore de lucru cu clienții se adaugă cel puțin 5 ore. Am ghidat din rol de facilitator și co-trainer 12 grupe de peste 25 de participanți în cadrul programelor Putere pe Tocuri Grounding și Inspired Money Foundation. 

În martie 2024 am devenit Career Coach acreditat.

În continuare lucrez cu mine, din rol de client, pentru a putea susține un număr cât mai mare de suflete ce ajung la mine, dintr-un spațiu curat de echilibru și iubire. 

Dacă ai ajuns până aici cu cititul, îți mulțumesc!

De ce ți-am spus aceste lucruri despre mine?

Pentru că mi-aș dori să știi, încă de la început, că există lumină dincolo de orice durere

Pentru că vreau să știi că tot ce ofer în sesiunile de coaching este trecut prin experiența mea personală dar și a clienților mei.

Pentru că vreau să știi că nu sunt un guru, însă sunt un suflet care a perceput durerea dar și recunoștința de după ea.

În acest moment al vieții mele simt că am două misiuni și cu aceeași pasiune și dedicare le pot împlini pe amândouă. Din rol de programator vreau să ofer clienților mei site-uri prin care să își exprime autenticitatea, și din rol de coach știu că înainte de site ei au nevoie să își îmbrățișeze autenticitatea în offline pentru a o expune și online. 

Testimoniale

Ce spun cei care au lucrat cu mine?

Alexandra testimoniale coaching bianca ionel legile universale
doina testimoniale coaching bianca ionel legile universale
ANDREEA B testimoniale coaching bianca ionel legile universale
Vrei să lucrezi cu mine?
Sunt aici să creez un spațiu de creștere și să te susțin în a-ți accesa propriul cod sursă pentru a transforma liniile ineficiente în ancore eficiente spre rezultatul dorit de tine prin principii de coaching și aplicând Legile Universale.
Testimoniale

Ce spun cei care au lucrat cu mine?

Scroll to Top