Află cum te pot susține pentru a avea un

Site de prezentare

prin care să vinzi și să te conectezi autentic
Rulează videoul

3 motive pentru care ai nevoie de un website

Un site te promoveză și te susține în atingerea obiectivelor financiare și de marketing.

Credibilitate

Studiile arată că 75% din public (actuali şi potenţiali clienţi) judecă o afacere după site-ul pe care îl deține și asta le influențează decizia de cumpărare. Inclusiv tu, gândește-te când ai cumpărat ceva de la un business care se promovează doar în Social Media și nu are site?

Publicitate 24/7

Principalul scop al unui site este acela de a te susține în comunicarea cu avatarul tău de client și în promovarea informațiilor. Imaginează-ți cât timp economisești prin simplul fapt că nu mai oferi informații prin viu grai ci sunt mereu la un click distanță.

Competiția are site

Mii de companii care oferă aceleași servicii ca tine au deja un site, optimizat SEO ce apare pe prima pagină din Google. Dacă te îndoiești de acest aspect, realizează o simplă căutare pe Google și convinge-te singur! I-ai găsit nu-i așa?

7 pași pentru a avea un site de prezentare

Sunt alături de tine de la achiziție domeniu până la lansare.

Pasul 2

Achiziție hosting&domeniu

Te voi susține pe parcursul procesului de achiziție printr-un tutorial video. Dacă e necesar, sunt aici să fac setări și  pe partea de configurare a nameserverelor.

Pasul 2

Pasul 3

Texte, logo, manual de brand

Dacă ești la început de drum sunt aici să te susțin cu recomandări de profesioniști care se pot ocupa de identitatea ta vizuală cât și de textele ce apar pe site-ul tău, ce vor fi scrise conform cu planul realizat împreună în ședința de discovery call. 

Pasul 3

Pasul 4

Realizarea site-ului

Pasul 4 e preferatul meu și momentul în care tu vei lua o pauză. În acest pas eu voi lucra pentru a construi site-ul care te reprezintă în totalitate și care îți pune în valoare serviciile oferite.

Voi contura pagină cu pagină, voi integra textul primit de la tine sau de la copywriter-ul cu care lucrez, voi aranja pozele și voi avea grijă ca fiecare pagină să te reprezinte în totalitate.

Pasul 4

Pasul 5

Feedback și modificări

Înainte de lansare, tu vei fi primul care vede site-ul în varianta aproape finală și te voi invita să îmi oferi feedback dacă îți dorești anumite elemente modificate.

Aceste modificări sunt normale și fac parte din proces. Ele completează și susțin structura site-ului și a elementelor pe care le vrei evidențiate. Un text cu bold, o imagine schimbată, un paragraf cu altă culoare sau background, un icon reprezentativ pentru mesaj etc.

Pasul 5

Pasul 6

Lansarea site-ului

Acesta o să fie pasul tău preferat pentru că vei da de veste în online și chiar în offline că a ta afacere are site. O să fie cu aplauze, felicitări și cu un entuziasm pe care nu ți-l pot descrie în cuvinte. Dacă ești părinte, îți pot spune că vei avea emoții asemănătoare cu cele trăite când a venit pe lume copilul tău.

Toți cei care te cunosc vor intra pe el, iar tu poți contoriza acest lucru dacă îți dorești asta. Acest aspect se încadrează la funcționalități suplimentare însă, îl vei primi bonus dacă alegi să colaborăm.

Pasul 6

Pasul 7

Mentenanță și suport tehnic

95% dintre cei care își fac un site ignoră acest pas! Eu îmi doresc ca TU să fii în acel procent de 5%. Tu vrei? Află aici de ce e importantă mentenanța unui site. 

Pasul 7

Pachete site-uri de prezentare WordPress

Pachetele sunt cu prețuri estimative, acestea pot varia în funcție de ceea ce îți dorești să fie pe site-ul tău de la web design până la funcționalități și timp de execuție. 

Little Star

un pachet cu funcționalități de bază

 • Customizare temă WordPress - pe o temă existentă schimbăm doar fonturi, culori, logo, texte și fotografii.
 • Configurare maxim 7 pagini
 • Configurare blog - maxim 3 articole
 • Setări de securitate
 • Plugin SEO, Google Analytics 4
 • Timp execuție 10 zile lucrătoare
de la 700 Euro

North Star

un pachet cu toate funcționalitățile necesare pentru a străluci în online

 • Design semi-customizat
 • Configurare maxim 10 pagini
 • Configurare blog - maxim 10 articole
 • Setări de securitate, plugin SEO, GA4 și Clarity
 • Plugin-uri premium
 • Tutoriale video pentru administrare
de la 1200 Euro
Cel mai ales

Galaxy

un pachet cu funcționalități adaptate pe strategia de vânzare

 • Design customizat 100%
 • Consultanță și strategie conform obiective business
 • Optimizări SEO de bază
 • Setări de securitate, plugin SEO, GA4 și Clarity
 • Plugin-uri premium
 • Tutoriale video pentru administrare
de la 2200 Euro
Răspunsuri la

Întrebări frecvente despre site-uri de prezentare

În general da, pentru site-uri urgente există o taxă specială deoarece implică să prioritizez site-ul tău pe lângă proiectele pe care le am deja în desfășurare.

Da, workbook-ul îl primești după sesiunea de discovery call indiferent dacă alegi să colaborăm sau nu. 

Dacă îți dorești un site autentic, ce te reprezintă 100%, atunci sesiunea de discovery call este esențială pentru a contura acel site. Pe lângă acest aspect, inclusiv tu primești claritate și o structură pentru site-ul tău. E win-win și e gratuită.

Nu, mentenanța este un serviciu pe care îl poți achiziționa separat. 

După sesiunea de discovery call îți fac o ofertă pentru site-ul dorit, luând în calcul complexitatea design-ului, numărul de pagini, funcționalitățile dorite și alte elemente ce compun site-ul. Plata se face, după semnarea contractului 50% avans și 50% la finalizarea proiectului. 

Facem o anexă la contract în care trecem noile funcționalități dorite și prețul pentru implementarea acestora. 

Portofoliu site-uri de prezentare

Website aliniat cu
valorile afacerii tale

Iubesc să onorez unicitatea fiecărui antreprenor, prin site-uri ce le reflectă personalitatea, misiunea și viziunea.

Website care respectă
standardele tehnice

Timp de încărare rapid, site responsive construit pe tehnologii actuale ce oferă o experiență ușoară

Website creat pentru a vinde
cu iubire clientului ideal

Fiecare website este adaptat la avatarul tău de client și updatat pentru a răspunde cerințelor acestuia

Website care reprezintă
autentic antreprenorul

Creez un website unic ce este o extensie a ta din offline în online, încât să te conectezi și în online cu al tău client

danacireasa.ro site de prezentare 2024 bianca ionel
Site prezentare WordPress - Data Protection Officer și Trainer - Dana Cireașă

Un site de prezentare ce păstrează culorile brandului, realizat în WordPress pentru a obține un design customizat 100% conform cerințelor clientei, cu blog integrat.

Timp de realizare a site-ului – 30 de zile. 

Site prezentare WordPress - Gabriela Petre

Un site de prezentare pentru un consultant digital, realizat în WordPress ce păstrează ca design elemente din identitatea de brand. Site-ul deține blog, abonare la newsletter pentru resurse gratuite și landing page-uri pentru serviciile oferite. Integrare cu Brevo pentru abonarea la newsletter. 

Site prezentare WordPress psiholog Vera Budan

Un site de prezentare ce s-a bucurat de un redesign în 2023 pentru un psiholog în care am integrat elemente de branding personal și include landing page pentru cursurile oferite dar și pagini dedicate cursaților cu acces privat la materialele digitale. Integrare cu Active Campaing.

Site prezentare WordPress cu magazin online integrat - Monica Ion

Un site de prezentare cu magazin online WooCommerce, customizat 100% pentru a pune în valoare misiunea și viziunea clientului. Site-ul are integrată plata cu cardul prin Stripe, legătură directă din WooCommerce în Teachable și facturare prin FGO.

Site prezentare WordPress cu magazin online integrat - Raluca Culda

Un site de prezentare complex, design customizat 100% realizat în WordPress, cu integrare WooCommerce și plata cu cardul prin Netopia. De asemenea, site-ul are integrată și abonarea la materiale gratuite prin INBOX și facturarea automată a comenzilor online prin Oblio.

Site prezentare WordPress psiholog expat Cristina Băluță

Un site de prezentare complex, realizat în WordPress folosind Elementor pentru a obține un design customizat 100% conform cerințelor clientei. Integrare cu Brevo pentru abonarea la newsletter. 

Timp de realizare a site-ului – 30 de zile. 

Testimoniale

Ce spun cei pentru care am creat site-uri de prezentare

O recomand pe Bianca din toate punctele de vedere. Este un super OM. Pune suflet in proiecte, ajuta, are rabdare, prospetime si ghiceste ganduri:). Si poate cel mai important, stie foarte bine ce face. Sa ne fie cu noroc tuturor!
Raluca Rădulescu
Consultant în nutriție
Îi mulțumesc Biancăi pentru colaborarea noastră impecabilă, pentru susținere, ajutor și profesionalism. Am lucrat excelent împreună și sunt convinsă că este debutul unui parteneriat pe termen lung. Mulțumesc, Bianca! Te-am simțit ca fiind parte din echipa mea de încredere.
Bianca Zen
Business Consultant
Recomand cu foarte multa incredere serviciile Biancai! A reusit intr-un timp foarte scurt sa aduca site-ul brand-ului MariusCAD la un alt nivel, fiind acum un site modern, unde s-a integrat plata online, iar tot continutul este mult mai usor de accesat. Recomand cu caldura!
Marius Cad
Psiholog, Psihoterapeut, Supervizor
Bianca Ionel este o profesionista, imi plac mult articolele ei de pe blog, sunt foarte folositoare, se pricepe foarte bine la programare, m-a ajutat cu blogul meu. Un om de incredere. O recomand
Maria Alexandra Ioana
Blogger
Programează o ședință de 60 de minute de discovery call
Vrei un site de prezentare?

În această ședință setăm obiectivele tale pentru site, facem un plan de lucru și stabilim structura acestuia. La finalul ședinței, primești un workbook al site-ului și o ofertă de preț. 

A avea un site este simplu și ușor

Am creat un material gratuit pentru tine

Știu că te poți simți confuz și uneori chiar ai senzația că tot procesul de a avea un site e ceva complicat și greoi, un fel de bau-bau. Din acest motiv, am creat pentru tine, un material gratuit care să îți transforme percepția de greu în ușor și să-ți aducă acea claritate de care ai nevoie. 

Cele 7 motive pentru care site-ul tău nu vinde

Site-ul tău e precum o floare ce are nevoie de soare și apă pentru a crește. 95% dintre cei care își fac un website îl ignoră după lansare și asta atrage „ofilirea lui”.  Vrei să fii în acel procent de 5% și site-ul tău să crească și după lansare?  Dacă ai răspuns cu „DA”, descarcă e-book-ul în care îți explic de ce nu vinde site-ul tău și cum poți acționa pentru a transforma asta.

Scroll to Top