Site de prezentare WordPress

Energic Band
www.energicband.ro
site de prezentare formatie nunta Bianca Ionel

În 2019 am construit de la zero un brand pentru o formație de muzică din Iași cu logo, site de prezentare one page și materiale printate care să îi susțină în promovarea online dar și offline.

Identitate vizuală - logo

Despre logo, deși aparent domeniul îmi vine mănușă, pentru că am cel puțin 10 ani de muzică în spate, a fost „cu cântec” să gândesc ceva care nu e clișeu. Aici pot spune că lucrat alături de client, Paul Lupu, pentru a găsi forma care să reprezinte formația 100%.

După logo, restul materialelor au curs ușor: cărți de vizită și logo. Zâmbesc de fiecare dată când văd fotografii și filmări de la evenimentele la care aduc energie și muzică bună, pentru că undeva acolo, în decor se află și roll-up-ul realizat de mine.

Roll-up și carți de vizită

Chiar și după aproape 3 ani de când am construit totul, când privesc acest brand simt că fiecare detaliu, culoare și element ales îi reprezintă și le definesc energia ce o aduc în fiecare eveniment la care sunt prezenți.

Pe lângă acestea, site-ul și o identitate vizuală uniformă în online și offline oferă încredere clientului și completează imaginea profesionistă pe care o au deja în industrie.

Site prezentare one page

Pe partea de site, am mers pe un concept de one page în care am cuprins tot ce ar avea nevoie un posibil client pentru a apela la Energic Band – formație de muzică pentru evenimente.

➤ Carusel cu imagini
➤ Secțiunea despre,
➤ Secțiunea echipa,
➤ Imagini și videos de la evenimente,
➤ Secțiune de contact

Pagina Despre are ca scop principal să familiarizeze clientul cu oamenii pe care urmează să îi contacteze pentru a le cânta la nuntă. Fiind vorba de o formație cu 5 persoane, ca design am ales să îi cuprind pe toți într-o imagine. 

Pentru un site al unei formații de nunți este esențial să existe materiale video și audio pe care clientul să le poată asculta. De asemenea, o galerie foto cu fotografii care să surprindă atmosfera creată la un eveniment de către formație îi susține să vândă mai ușor către client. 

Pentru că, o spun foarte des și o voi repeta: scopul unui site este să te susțină să vinzi.

Formularul de contact și alte informații necesare pentru a afla mai multe despre formație l-am păstrat pentru partea de jos a site-ului, încât după ce a parcurs întreaga informație, clientul să facă automat și natural pasul spre contact. 

De ce site de prezentare one page?

Am ales un site de prezentare one page în acest caz pentru că am plecat în minte cu profilul clientului și acesta are nevoie să ajungă la informație din prima fără să navigheze prea mult prin site. 

Testimonial client
Iti multumesc din suflet Bianca Ionel, pentru munca depusa in crearea site-ului, pentru informatiile oferite, de seriozitatea si disponibilitatea ta atunci cand am avut nevoie de un sfat. Mi-a facut placere sa colaborez cu Bianca si cu siguranta vom mai colabora si pe viitor. O recomand cu mare drag.
Paul Liviu Lupu
Manager Energic Band
Scroll to Top