o parte din proiectele pe care le-am realizat

Portofoliu
site-uri și magazine online

Misiunea mea este aceea de a crea 10 000 de site-uri autentice care susțin antreprenori să își atingă obiectivele financiare, să își crească numărul de clienți, să obțină lead-uri noi și să se conecteze autentic prin propriul brand cu profilul ideal de client.

Site-uri de prezentare WordPress cu shop integrat- WooCommerce

Site-uri de prezentare WordPress ce au integrată și partea de magazin online prin WooCommerce realizate cu web design customizat 100% sau parțial pentru a pune în valoare autenticitatea clientului și viziunea sa.

Site prezentare WordPress cu magazin online integrat - Monica Ion

Un site de prezentare cu magazin online WooCommerce, customizat 100% pentru a pune în valoare misiunea și viziunea clientului. Site-ul are integrată plata cu cardul prin Stripe, legătură directă din WooCommerce în Teachable și facturare prin FGO.

Site prezentare WordPress cu magazin online integrat - Raluca Culda

Un site de prezentare complex, design customizat 100% realizat în WordPress, cu integrare WooCommerce și plata cu cardul prin Netopia. De asemenea, site-ul are integrată și abonarea la materiale gratuite prin INBOX și facturarea automată a comenzilor online prin Oblio.

Site prezentare WordPress cu magazin online integrat - Restaurant Agora

Site de prezentare cu WooCommerce integrat pentru a vinde ușor aproximativ 70 de produse. Site-ul este realizat pe o temă aleasă de client și customizată în proporție de 50% după cerințele acestuia. Are integrată plata cu cardul prin Netopia.

Site prezentare WordPress cu magazin online integrat - MariusCAD

Site de prezentare, realizat în limba română și engleză cu WooCommerce integrat pentru a vinde ușor cursurile. Site-ul are un web design 100% customizat și a trecut printr-un proces de redesign la cererea clientului. 

Pentru plata cu cardul s-a ales integrarea cu Netopia.

Site prezentare WordPress cu magazin online integrat - AromaZen

Site de prezentare ce susține un stil de viață sănătos, realizat în WordPress ce are integrat WooCommerce și plata cu cardul prin EuPlătesc.

Magazinul online are peste 100 de produse, iar designul este 100% customizat încât să pună în valoare ofertele existente.

Site prezentare WordPress WooCommerce - psiholog Diana Pîrje

Diana și-a dorit un redesign de la vechiul sau site și am creat pentru ea un design nou, customizat 100%. 

Plata pentru cele aproximativ 30 de produse de pe site se face prin Stripe, iar pentru abonare la newsletter a fost integrat Sedinblu, actualul Brevo.

a vinde în online e simplu și ușor
Îți dorești un site WordPress cu WooCommerce integrat?

Vrei vinzi servicii prin intermediul site-ului tău sau câteva de produse? Îți pot crea magazinul online cu funcționalități moderne, de la plata cu cardul, până la integrare Smart Bill, newsletter, transportatori externi, filtre și produse customizabile.

Site-uri de prezentare

Site-uri de prezentare realizate în WordPress folosind Elementor sau Divi ca și builder, pentru a obține un web design customizat 100% sau parțial pentru a pune în valoare autenticitatea clientului și viziunea sa.

Site prezentare WordPress interpret de conferință Camelia Oană

Un site de prezentare simplu realizat în WordPress folosind Elementor, pe un concept minimalist, folosind accente de culoare specifice brandului. 

Icons, logo și text realizat de Pinion Ink.

Site prezentare WordPress psiholog expat
Cristina Băluță

Un site de prezentare complex, realizat în WordPress folosind Elementor pentru a obține un design customizat 100% conform cerințelor clientei. Integrare cu Brevo pentru abonarea la newsletter. 

Timp de realizare a site-ului – 30 de zile. 

Site prezentare WordPress educator for agile mind Aura Tudor

Un site de prezentare complex pentru un educator ce se promovează prind propriul brand personal, realizat în WordPress – Elementor, cu un design customizat 100%.

Icons, logo și text realizat de Pinion Ink.

Site prezentare WordPress - Ioana Chiriac

Un site de prezentare pentru un coach realizat în WordPress ce păstrează ca design, chiar dacă e semi-customizat, eleganța și simplitatea brandului Site-ul deține un blog și paginile principale ce prezintă serviciile și expertiza Ioanei. 

Site prezentare WordPress psiholog Brăila Cristiana Bacalu

Un site de prezentare simplu, minimalist pentru un psiholog în care am integrat elemente de branding personal și am conturat prin icons și mici detalii grafice identitatea Cristianei. 

Site prezentare WordPress One Page
Energic Band

Un site de prezentare de tipul one-page, customizat 100% pentru a corespunde cu cerințele clientului și a oferi utilizatorului care ajunge pe site, toate informațiile necesare.

Poți avea un website în doar 25 de zile
Vrei un site de prezentare?

Îți dorești un site care să te promoveze, să îți aducă noi clienți și să te susțină în atingerea obiectivelor financiare și de marketingSunt aici să te ghidez de la alegerea numelui de domeniu până la crearea și lansarea site-ului.

Magazine online

Magazin Online Prestrashop - Seva de Mesteacăm

Magazin online dezvoltat pe Prestashop 1.x, cu design personalizat 100%.

Ca funcționalități dorite de client este posibilitatea de a comanda un produs de la 15 bucăți în sus (bax de sticle) și varianta site-ului în limba engleză la curs Euro.

Magazin Online Prestashop - LushiLush

Magazin online dezvoltat pe Prestashop 1.x, cu design personalizat 100%.

Site-ul are ca funcționalități integrate posibilitatea de a customiza produse, plata prin LibraPay, integrare SmartBill, FGO, SameDay, Mailchimp.

Icons, bannere și text realizate de Pinion Ink. 

Magazin Online Prestashop - eBernardo

Magazin online dezvoltat pe Prestashop 1.x, cu design personalizat 100%, optimizat SEO cu peste 3000 de produse ce pot fi filtrate în funcție de categorie. 

Are funcționalități custom implementate pentru produse în funcție de tipul de produs (electric sau nu) și greutatea acestuia. Plata cu cardul prin Netopia. 

Magazin Online Prestashop - Authentique

Magazin online dezvoltat pe Prestashop 1.x, cu design personalizat 100%, fără a avea implementată plata cu cardul, ci doar ramburs și prin transfer bancar. 

Are peste 200 de produse și peste 10 categorii iar filtrele pentru fiecare categorie în parte susțin utilizatorul în a găsi ușor ceea ce caută. 

Magazin Online Magento 2.x

Un magazin online complex, dezvoltat cu Magento 2.x ce are în integrarea sa și CRMAre peste 20 de categorii de produse și peste 200 de produse pentru care am creat filtre speciale în funcție de brand, tărie și aromă.  

De asemenea, o funcționalitate esențială este redirecționarea utilizatorilor sub 18 ani către site-ul Disney.

Magazin Online Magento 2.x - Visio-Rx

Un magazin online complex, dezvoltat cu Magento 2.x în 42 de versiuni pentru țări de pe întreg globul. Este un proiect de suflet, în cadrul căruia am lucrat cu echipe din fiecare țară și am customizat atât designul cât și opțiunile produselor în funcție de specificul local pentru a susține experiența utilizatorului, urmând a fi lansat și în România. 

Programează o ședință de 60 de minute de discovery call
Vrei un site de prezentare sau un magazin online?

În această ședință setăm obiectivele tale pentru site, facem un plan de lucru și stabilim structura acestuia. La finalul ședinței, primești un workbook al site-ului și o ofertă de preț. 

A avea un site este simplu și ușor

Am creat un material gratuit pentru tine

Știu că te poți simți confuz și uneori chiar ai senzația că tot procesul de a avea un site e ceva complicat și greoi, un fel de bau-bau. Din acest motiv, am creat pentru tine, un material gratuit care să îți transforme percepția de greu în ușor și să-ți aducă acea claritate de care ai nevoie. 

Cele 7 motive pentru care site-ul tău nu vinde

Site-ul tău e precum o floare ce are nevoie de soare și apă pentru a crește. 95% dintre cei care își fac un website îl ignoră după lansare și asta atrage „ofilirea lui”.  Vrei să fii în acel procent de 5% și site-ul tău să crească și după lansare?  Dacă ai răspuns cu „DA”, descarcă e-book-ul în care îți explic de ce nu vinde site-ul tău și cum poți acționa pentru a transforma asta.

Scroll to Top