Lucrează cu mine

Realizez site-uri de prezentare și magazine online care susțin antreprenorii și profesioniștii în domeniu

  • să își atingă obiectivele financiare,
  • să își crească numărul de clienți,
  • să obțină lead-uri noi,
  • să se conecteze autentic prin propriul brand.
DE SĂ COLABOREZI CU MINE?

Site-ul este o extensie a TA

Ești unic! Știi asta, nu-i așa? Ei bine, și site-ul ce te reprezintă are nevoie să îți reflecte personalitatea și autenticitatea.

De aceea, pentru a îl obține, vreau să-ți ascult povestea.

Într-o lume grăbită să îți vândă orice, eu aleg să te ascult pentru că îmi doresc să-ți ofer ceea ce ți se potrivește cu adevărat.

Vreau să îți cunosc și să îți respect valorile pentru că „nu pot să creez în lumea ta ceea ce nu ești TU, cu tot marketingul din lume”.

Te susțin, prin experiența mea, de peste 16 ani, ca web developer și programator să ai un site care reprezintă  OMUL care ești tu în offline. Dacă mâine te vei întâlni cu un client și acesta îți va spune că „Ești exact ca în online!” atunci voi avea încă o confirmare a faptului că mi-am îndeplinit misiunea – am creat încă un site autentic ce te reprezintă.

Poți avea un website care vinde în doar 7 pași bianca ionel

PROMISIUNEA MEA CĂTRE CLIENȚI

Sunt printre puținii oameni care și-a descoperit misiunea la 7 ani, motiv pentru care din recunoștință pentru acest cadou primit de la viață, pentru fiecare proiect în care mă implict, ofer următoarele

rezultate

Aleg tehnologiile cele mai actuale pentru a te susține să obții site-ul dorit, iar atenția la detalii și perfecționismul ce mă caracterizează îți garantează rezultate ce te susțin pe termen lung.

SIGURANȚĂ ȘI STABILITATE

Investesc în educarea mea continuă și
site-uri pe care le creez sunt gândite să te susțină în scalarea afacerii tale. Discutăm de la prima ședință unde vrei să ajungi cu site-ul în 10 ani și îl gândim măreț.

UN parteneriat inspirațional

De multe ori voi ieși din rolul de programator și voi veni către tine, dacă-mi oferi cadru o perspectivă de ansamblu asupra afacerii tale. Suntem parteneri în acest proces, nu doar client-beneficiar.

sERVICII

Ce pot face pentru tine

Cunoștințele tehnice de programare și web design, alături de expertiza din rol de coach folosind Legilor Universale le îmbin cu empatie și răbdare pentru a îți oferi soluțiile perfecte de creștere în online.

Site de prezentare

Îți dorești un site care să te promoveze, să îți aducă noi clienți și să te susțină în atingerea obiectivelor financiare și de marketing?

Sunt aici să te ghidez de la alegerea numelui de domeniu până la crearea și lansarea site-ului.

Magazin Online

Vrei vinzi 3 servicii sau 9000+ de produse?

Îți pot crea magazinul online dorit și mult visat cu funcționalități moderne, de la plata cu cardul, până la integrare Smart Bill, newsletter, transportatori externi, filtre și produse customizabile.

Mentenanță web

95% dintre cei care își fac un site ignoră partea de mentenanță după lansarea lui, ceea ce generează erori de funcționalitate și clienți nemulțumiți.

Ele duc la scăderea credibilității și pe termen lung la un site care nu vinde. 

Tehnologii folosite
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să aibă propriul site

⭐ O recomand cu drag pe Bianca Ionel! Deși i-am dat doar câteva indicații cu privire la ce îmi doresc, ea a creat un site absolut minunat, funcțional și intuitiv. Mulțumesc, Bianca Ionel! La cât mai multe proiecte în noul an îți doresc! Cu siguranță când voi avea nevoie tot cu tine vreau să colaborez! ⭐🤗🥳⭐
Lorena Țăruș
Content Writer
De unde să încep...🤔...Bianca Ionel mi-a făcut site-ul exact așa cum mi l-am dorit?! prea puțin spus! Adică a avut răbdarea să mă asculte și să înțeleagă ceea ce vreau, să mă ajute să caut soluții, să facă să pară ușoară până și partea tehnică pentru o persoană care nu e prietenă cu tehnica, și să facă toate lucrurile astea în timpul pe care eu i l-am cerut. O recomand pentru profesionalism, pentru eficiență și pentru că, pe lângă expertul din ea, Bianca este OM! Cald, înțelegător și dornic să ajute! Mulțumesc, Lady!🙏
Alina Burla
CEO - Suri Yoga
l working with Bianca since a very long time ago, her skills in IT are very larg, her knowledge are very great ! ! ! l am prood to work with you on defferents projects. Thanks a lot for your work.
Hervé Fourcroy
CEO - ton-bijou.com
O recomand cu mare drag pe Bianca Ionel, mi-a facut site-ul ioanachiriac.com, m-a ajutat cu implementarea diferitelor functii, a fost punctuala, o adevarata profesionista, imi place foarte mult cum a iesit. 🥰 A predat rapid si la timp de fiecare data, orice o rugam sa scoata sau sa adauge, m-a ajutat cu mare drag.😀 Foarte buna colaborare am avut.
Ioana Chiriac
Theta Healer
Mi-a placut eficienta cu care a facut lucrurile. A fost foarte usor sa colaborez cu ea si sunt convinsa ca si clientii mei ii vor aprecia munca la fel de mult ca mine. O recomand cu drag!
aNA MARIA TOader
Somelier
Programează o ședință de 60 de minute de discovery call
Vrei un site de prezentare sau magazin online?

În această ședință setăm obiectivele tale pentru site, facem un plan de lucru și stabilim structura acestuia. La finalul ședinței, primești un workbook al site-ului și o ofertă de preț. 

O parte dintre clienții mei
Scroll to Top