Răspunsuri la

Întrebări frecvente legate de site-uri de prezentare, mod de lucru, magazine online și mentenanță website

Misiunea mea este aceea de a crea 10 000 de site-uri autentice care susțin antreprenori să își atingă obiectivele financiare, să își crească numărul de clienți, să obțină lead-uri noi și să se conecteze autentic prin propriul brand cu profilul ideal de client.

Întrebări frecvente pentru creare magazine online

WooCommerce, Prestashop, Magento

În general da, pentru magazine online urgente există o taxă specială deoarece implică să prioritizez website-ul tău pe lângă proiectele pe care le am deja în desfășurare.

Da, workbook-ul îl primești după sesiunea de discovery call indiferent dacă alegi să colaborăm sau nu. 

Dacă îți dorești un site autentic, ce te reprezintă 100%, atunci sesiunea de discovery call este esențială pentru a contura acel site. Pe lângă acest aspect, inclusiv tu primești claritate și o structură pentru site-ul tău. E win-win și e gratuită.

Nu, mentenanța este un serviciu pe care îl poți achiziționa separat. 

După sesiunea de discovery call îți fac o ofertă pentru magazinul online dorit, luând în calcul complexitatea design-ului, numărul de pagini, categorii, produse, funcționalitățile dorite și alte elemente ce compun site-ul. Plata se face, după semnarea contractului 50% avans și 50% la finalizarea proiectului. 

Clientul este cel care furnizează toate informații pentru magazinul online de la texte și fotografii pentru produse, până la structura categoriilor și a altor informații relevante pentru site. 

Întrebări frecvente despre creare site-uri de prezentare

În general da, pentru site-uri urgente există o taxă specială deoarece implică să prioritizez site-ul tău pe lângă proiectele pe care le am deja în desfășurare.

Da, workbook-ul îl primești după sesiunea de discovery call indiferent dacă alegi să colaborăm sau nu. 

Dacă îți dorești un site autentic, ce te reprezintă 100%, atunci sesiunea de discovery call este esențială pentru a contura acel site. Pe lângă acest aspect, inclusiv tu primești claritate și o structură pentru site-ul tău. E win-win și e gratuită.

Nu, mentenanța este un serviciu pe care îl poți achiziționa separat. 

După sesiunea de discovery call îți fac o ofertă pentru site-ul dorit, luând în calcul complexitatea design-ului, numărul de pagini, funcționalitățile dorite și alte elemente ce compun site-ul. Plata se face, după semnarea contractului 50% avans și 50% la finalizarea proiectului. 

Facem o anexă la contract în care trecem noile funcționalități dorite și prețul pentru implementarea acestora. 

Întrebări frecvente legate de mentenanță website

Plata se realizează conform contract, la început de lună, când primești factura. 

Da, dacă mă anunți cu 45 de zile înainte de a dori mutarea. 

Da, ofer și asta, însă acolo e necesar să avem un discovery call de 30 de minute pentru a îți face o ofertă care să-ți acopere necesitățile legate de site. 

Mă poți contacta și stabilim un pachet de mentenanță special pentru tine. 

Vei primi un raport în care detaliez modificările făcute pe site și update-urile realizate în decursul lunii ce a trecut. 

Întrebări frecvente generale legate de
realizarea unui site sau Landing Page

Super, ofer servicii și pentru modificări punctuale în site, indiferent de platforma pe care a fost dezvoltat sau limbajul de programare (Joomla, OpenCart, WordPress, Drupal, PHP). Te invit să mă contactezi și să discutăm despre aceste modificări iar apoi îți voi face o ofertă și voi estima timpul pentru implementare.

În funcție de proiectul dorit, sunt alături de tine cu sfaturi în alegerea domeniului și a firmei de hosting (găzduire site). Îți ofer suport gratuit pentru achiziționarea domeniului, a hostingului și setarea nameserverelor dacă este cazul.

Pentru fiecare proiect lucrez cu un contract ce are detaliat în anexe ce urmează să realizez pentru tine, termene de livrare și factură.

În medie maxim 25 zile de când primesc toate materialele pentru un site de prezentare și 45 de zile pentru un magazin online, însă durata până la momentul lansării depinde de client, de implicarea sa în faza inițială a proiectului, de timpul de răspuns al acestuia când cer feedback și de materialele necesare pentru site (texte, fotografii).

Prețul pentru dezvoltarea unui site depinde de mai mulți factori precum:

1. tipul website-ului – site de prezentare sau magazin online
2. dimensiunea site-ului (număr pagini, servicii, categorii, produse)
3. funcționalități specifice (implementare plată card, sincronizare cu newsletter extern etc)
4. design custom, semi-custom sau personalizat
5. optimizare SEO
6. cine crează conținutul pentru site (texte, imagini, logo, manual de brand)

Da, bineînțeles! Prețurile pentru implementarea unui landing page pleacă de 100 Euro (textul și imaginile le oferi tu sau poți să faci alături de mine și copywriterii din echipa mea). Te invit să mă contactezi pentru mai multe detalii.

Programează o ședință de 60 de minute de discovery call
Vrei să colaborăm pentru un site de prezentare,
magazin online sau mentenanța

În această ședință setăm obiectivele tale pentru site, facem un plan de lucru și stabilim structura acestuia. La finalul ședinței, primești un workbook al site-ului și o ofertă de preț. 

Scroll to Top