2 ani de magie digitala Bianca Ionel Iași antreprenor

2 ani de magie digitală

Azi, pe 3 august 2022, împlinesc 2 anișori de când sunt antreprenor.

2 anișori de Authentic Digital Marketing ce au spate multe lecții, multe zâmbete, nopți nedormite, nervi și uneori chiar lacrimi.

Așa arată viața, cu de toate și e perfectă așa cum este! Așa simți că trăiești ca OM dincolo de rolul de antreprenor.

Nu simt să trag linie, nu simt să scriu despre cifre, proiecte, profit sau orice altceva. S-a încheiat și Q2 acum o lună și nici acolo n-am făcut calcule. Am început să simt lucrurile care funcționează după viteza cu care se întâmplă.

Dacă anul trecut lecția a fost despre TIMP, anul acesta lecția e despre OAMENI.

În acest moment nu-mi amintesc ce site-uri am făcut în ultimele 12 luni, în schimb îmi amintesc poveștile oamenilor ce au ales să colaboreze cu mine.
Îmi amintesc de tremurul și agitația oamenilor cu care am făcut echipă.
Îmi amintesc de entuziasmul de la fiecare început de proiect și de mulțumirea sufletească de la finalul lui.
Îmi amintesc de oamenii care m-au încurajat, care mi-au dat drive în momentele mai puțin luminoase, care m-au susținut dar mi-au oferit și provocare în egală măsură.

Tot aici, vreau să adaug detaliile din spate, detaliile de dincolo de rol.

1. Ședința foto e făcută azi, de la 6 la 7 dimineața

Dacă proiectele clienților le lansez și cu 3 zile mai devreme, când vine vorba de mine lucrurile sunt fix la polul opus.
Ce e behind the scenes o să fie printat pentru albumul cu amintiri. Las aici și ce nu prea ajunge în online, din categoria: „iar o fugit balonul”.

sedinta foto 2 ani de magie digitala Bianca Ionel

2. După baloane am fugit la propriu și ieri, într-o pauză.
Efectiv eram într-o pană de idei și habar n-aveam ce să fac pentru a sărbători cei 2 anișori.

3. Am vrut să-mi lansez site-ul tot azi, în varianta lui nouă. Lucrez la ea din martie 2022. Nu e încă gata. Asta e, o să fie în curând!

***

Am simțit să las gândurile acestea aici, pentru că antreprenoriatul nu e doar despre muncă, deadline-uri, cifre de afaceri și proiecte pe bandă rulantă.

Cele mai prețioase momente sunt acelea când râzi alături de client că „s-au mâncat burgerii înainte să fie fotografiați pentru site”, când râzi și plângi alături de contabil că iar au dat o Ordonanță de îți vine să-i înjuri, când răspunzi la 12 noaptea la emailuri și clientul îți spune „Ia și dooormi”, când simți că ești înconjurat de oameni minunați și ai o energie fantastică de a lucra cu ei.

În termeni academici, s-ar spune că mi-am făcut avatarul de client bine.

În termenii mei, spun că acesta e rezultatul celor 13 ani de muncă cu mine, din toate rolurile și mai ales de muncă cu mine omul de dincolo de rol (cu frici, traume, percepții neechilibrate și alte dureri normale și umane).

Pentru asta mulțumesc cu recunoștință oamenilor din jurul meu ce mi-au oferit provocări și suport în egală măsură.
Toate acestea mă transforma într-o versiune ce mă susține să-mi îndeplinesc misiunea, aceea de a construi povești (digitale) autentice.

Let me build your digital fairytale!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top